Despre noi

UNIVERSITATEA DANUBIUS, fondată în anul 1992, este o universitate europeană modernă, dinamică și antreprenorială, perfect adaptata societății noastre contemporane.

Internaționalizare, antreprenoriat, open și online sunt termenii–piloni care ne definesc activitatea, politicile care vor susține și vor direcționa determinarea noastră de a îndeplini obiectivele misiunii Universității „Danubius”, universitatea care a reușit să se conecteze comunității globale prin calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea oamenilor săi: studenți, profesori, personal nedidactic, absolvenți.

Conducerea Universitatii Danubius

Președinte Fondator Rector Prorector activitatea didactica Prorector activitatea științifică Senat

VALORILE noastre sunt:

•   Adevărul: căutam adevărul și suntem inspirați de adevăr;
•   Responsabilitatea: suntem răspunzători pentru comportamentul nostru etic și pentru respectarea regulilor;
•   Respectul: respectăm drepturile și demnitatea celorlalți;
•   Inovarea: prețuim creativitatea și spiritul antreprenorial;
•   Excelență: ne străduim să atingem excelența în tot ceea ce facem.

VIZIUNE

Universitatea Danubius va fi recunoscută în spațiul dintre Marea Neagră și Marea Baltică ca o universitate internațională de excelență, un mediu deschis și stimulativ pentru dezvoltarea personală și antreprenorială, precum și pentru schimbul constant de idei și valori.

MISIUNE

Universitatea Danubius promovează cunoașterea și inovarea prin oferirea unei experiențe unice de învățare, cercetare și dezvoltare, indiferent de vârstă, experiență, nivelul de cunoaștere sau forma de pregătire a studenților și clienților săi.